utilaje lemn utilaje lemn utilaje lemn

strung                                                               Contact rapid: 0743 241 466 || infomarksrl@yahoo.com ||     
Masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje pentru lemn noi Scule dispozitive si accesorii pentru masini si utilaje lemn Oportunitati de afaceri masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje second hand pentru lemn Comenzi masini si utilaje pentru lemn Contact masini utilaje lemn
 

utilaje lemn iasi

Punct de lucru:
Str. Trei Fantani f.n.
Zona Sere Vladiceni
Municipiul Iasi
Cod Fiscal RO13830782
Tel./Fax 0232 434 785
  Mobil:   0728 026 920

» Aparate de sudura electrice

Masina profesionala de sudat MMA cu arc electric VARAN ARC-400G IGBT DC

Cod: Utilaj Sudura [0218]           Pret: 650 Euro plus TVA si transport
Masina profesionala de sudat MMA cu arc electric  VARAN ARC-400G IGBT DC 11
Masina profesionala de sudat MMA cu arc electric  VARAN ARC-400G IGBT DC 22
Masina profesionala de sudat MMA cu arc electric  VARAN ARC-400G IGBT DC 33
Masina profesionala de sudat MMA cu arc electric  VARAN ARC-400G IGBT DC 44
DATE TEHNICE

Aparatul de sudura MMA Varan ARC-400G IGBT DC permite sudura cu arc electric, fiind ideal pentru servicii de intretinere, incalzire, mecanica, cazane si boiliere sau acoperisuri.

Acest dispozitiv pentru sudat este robust, de nivel profesional superior pentru activitati de sudare, utilizarea si echipamentele acestui aparat indeplinind toate asteptarile. Avand o greutate de 22 Kg. este portabil si usor de manevrat, fiind fabricat cu tehnologia invertor IGBT, avand un invertor de pana la 25 kHz ce raspunde dinamic in componenta electronica interna. Aparatul dispune de un circuit integrat de protectie si indicator de defectiuni.

Datorita functiei triple de prevenire (praf, mucegai si coroziune) puteti citi cu usurinta datele cu ajutorul ecranului digital intregat al acestuia. Acest aparat de sudura permite sudarea de performanta, ce ramane stabila chiar si intre 320 V SI 450 V, reglarea rezistentei arcului fiind cuprinsa intre 0 si 100 Amperi.

Acest aparat este potrivit pentru sudarea metalelor precum otel carbon, otel slab aliat, otel inoxidabil cu o grosime de 2-20 mm.

Masina de sudat cu arc electric dispune de functia VRD de pornire la cald cu un arc de presetare de la 0 la 135 Amperi, fiind adaptabil cu diferite tipuri de electrozi (acizi si bazici), metoda de sudare disponibila fiind ARC/TIG.

In pachet nu sunt incluse tijele de sudare si clema de sol.

Tensiune de intrare 380 V A.C.

Curent de intrare 27,6 A

Tensiune fara sarcina 62 V

Gama de curent la iesire 30 - 400 A

Tensiunea de iesire 36 V

Randament electric 80%

Forta arcului 0-135 A

Grosime de sudura 16 mm

Greutate 22 Kg.

Tehnologia inverter

Protectie IP21

Dimensiuni 515*262*469Dotari standard     Accesorii optionale     Scule     Observatii

Dotari standard

Accesorii optionale

Scule

Curs valutar la zi

Utilajele cele mai cautate

utilaje lemn utilaje lemn utilaje lemn
 

Copyright © 2010 - 2020 - Infomark SRL sitemap

Acasa|Utilaje in promotie|Galerie video|Oportunitati de afaceri|Utilaje SH|Comenzi|Contact

abricht cu grosime, abricht rindeluit, circular combinat freza, circular formatizat pal, circular lemn, exhaustoare rumegus, fierastrau circular, fierastrau circular incizor, fierastraie verticale lemn, gater panglica lemn, gater ttm, masini aplicat cant, masini cepuit scobit, masini combinate, masini de calibrat, masini de crapat lemn, masini de slefuit, masini frezat lemn, masini gaurit lemn, masini prelucrare lemn, masini rindeluit 4 fete, masini universale tamplarie, moto generatoare, prese furnir, strung lemn, utilaje combinate lemn, utilaje constructii, utilaje fier forjat

 
eXTReMe Tracker