utilaje lemn utilaje lemn utilaje lemn

strung                                                               Contact rapid: 0743 241 466 || infomarksrl@yahoo.com ||     
Masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje pentru lemn noi Scule dispozitive si accesorii pentru masini si utilaje lemn Oportunitati de afaceri masini si utilaje pentru lemn Masini si utilaje second hand pentru lemn Comenzi masini si utilaje pentru lemn Contact masini utilaje lemn
 

utilaje lemn iasi

Punct de lucru:
Str. Trei Fantani f.n.
Zona Sere Vladiceni
Municipiul Iasi
Cod Fiscal RO13830782
Tel./Fax 0232 434 785
  Mobil:   0728 026 920

» Aparate de sudura electrice

Masina de sudat combinata TIG Argon Functie Pulse neferoase TIG 200 P ARC MMA

Cod: MASINA SUDAT [0216]           Pret: 999 Euro plus TVA si transport
Masina de sudat combinata TIG Argon   Functie Pulse neferoase TIG 200 P ARC MMA 11
Masina de sudat combinata TIG Argon   Functie Pulse neferoase TIG 200 P ARC MMA 22
Masina de sudat combinata TIG Argon   Functie Pulse neferoase TIG 200 P ARC MMA 33
Masina de sudat combinata TIG Argon   Functie Pulse neferoase TIG 200 P ARC MMA 44
DATE TEHNICE

Descriere aparat sudura:

Acest aparat de sudura permite sudura TIG ( Titan Inert Gaz) si MMA (Metal Metal Arc).

SuduraTIG 200A

Sudura MMA

Sudura manuala cu arc electric (MMA) pina la 200A

Functia AC / DC va permite sa sudati si aliaje pe baza de Aluminiu si metale neferoase (alama, bronz)

Simbolul "P" inseamna PULSION, care permite cresterea preciziei de sudura.

Cu acest aparat de sudura veti obtine suduri de inalta calitate datorite tehnologiei inverter digitale. Sudura cu arc MMA si TIG cu functia Pulse permite utilizarea continua de toata puterea disponibila fara supraincalzirea materialului pt. o sudura curata, mai rapida si mai buna calitativ. Habitaclul proiectat dupa principii de eficienta permite o mai buna circulatie de aer imbunatatita de un ventilator de racire rapida ceea ce permite utilizarea masinii de sudat neintrerupt pentru o perioada mai lunga de timp la puterea maxima. Sudura TIG de inalta calitate constanta cu o rola de apasare de la 0.8 la 10mm.

Acest aparat de sudura este ideal pt. lucrul unde calitatea sudurii este extrem de importanta : vehicule, motoare, camioane, masini de colectie, scari si balcoane sau in sectoarele profesionale si industriale cum ar fi industria navala, aeronautica, burlane, rezervoare. Ultima tehnologie de sudura WIG TIG Inverter si echipamentele sale va vor permite sa sudati otelul cit si aliajele pe baza de otel, aliaje pe baza de zinc, cupru, arama cit si materiale speciale si celelate materiale feroase datorita functiei DC (Curent Direct).

Pentru o sudura de precizie in aluminiu si metale neferoase (alama, bronz), acest aparat de sudura este echipat cu functia AC (Curent Alternativ). Dozajul precis datorat functiei pulsion TIG, permite sudarea pieselor de finete din materiale care nu pot fi incalzite decit lejer in timpul sudurii cum ar fi cuprul. Stabilitatea arcului electric ofera o precizie de sudare optima. Datorita functiilor enumerate mai sus se poate suda in profunzime pana la 10mm fara ca materialul de sudat sa fie supraincalzit. Arderea pieselor de prelucrat este evitata si rezulltatul va fi o sudura impecabila, curata si constanta fara goluri sau denivelari. Functia Pulse ofera o putere mai mare fara a creste substantial temperatura materialului de sudat :evitind in acest fel arderea pieselor de prelucrat.

Circuitul de lucru in 2 timp - 4 timpi:

In regimul 2 timpi butonul de pe capul de sudura TIG trebuie mentinut apasat. Odata butonul eliberat arcul electric se stinge.

In regimul 4 timpi arcul ramine stabil chiar dupa ce veti elibera butonul. Apasand din nou pe butonul de pe capul de sudura arcul se va stinge si o reducere automata de curent se va face cu gas-run time setat corespunzator materialelor de sudat si adincimii sudurii.Reglajele punctelor de lucru pentru o sudura de calitate va surprinde pina si pe profesionisti.

Butelia de gaz necesara pt procedeul de sudura TIG trebuie achizitionata separat.

Tensiune de intrare alternativa A.C. 220V

Factor de putere 0,93

Curent de intrare 20A

Putere absorbita din retea 4.5 KVA

Curent de iesire 200A

Afisaj numeric pt. curentul de iesire TIG si MMA 0 - 200A

Tensiunea de functionare 18V

Timpul de alimentare preliminar cu gaz 0 - 2s

Timpul de intirziere Gaz 0- 10s

Schimbare de curent 10-90%

Deflectie arc TIG HF - Ignition

Timpul de lucru neintrerupt pt. TIG 60% la 200A.

Protectie de supratensiune 16A

Clasa de izolatie B

Clasa de protectie intemperii IP23

Ciclu de lucru efectiv 60%

Eficacitate 85%

Dimensiuni = 493*330*320 mm

Frecventa de lucru = 50/60Hz

Greutatea totala a coletului = 34KgDotari standard     Accesorii optionale     Scule     Observatii

Dotari standard

Accesorii optionale

Scule

Curs valutar la zi

Utilajele cele mai cautate

utilaje lemn utilaje lemn utilaje lemn
 

Copyright © 2010 - 2018 - Infomark SRL sitemap

Acasa|Utilaje in promotie|Galerie video|Oportunitati de afaceri|Utilaje SH|Comenzi|Contact

abricht cu grosime, abricht rindeluit, circular combinat freza, circular formatizat pal, circular lemn, exhaustoare rumegus, fierastrau circular, fierastrau circular incizor, fierastraie verticale lemn, gater panglica lemn, gater ttm, masini aplicat cant, masini cepuit scobit, masini combinate, masini de calibrat, masini de crapat lemn, masini de slefuit, masini frezat lemn, masini gaurit lemn, masini prelucrare lemn, masini rindeluit 4 fete, masini universale tamplarie, moto generatoare, prese furnir, strung lemn, utilaje combinate lemn, utilaje constructii, utilaje fier forjat

 
eXTReMe Tracker